Pomoc hendikepovaným dospělým

Podporujeme chráněné bydlení a zaměstnávání a projekty zdravotního i sociálního charakteru.

Hendikepované děti a mladiství

Pomáháme zařízením pečujícím o děti ze zdravotním hendikepem či o děti ohrožené sociálním vyloučením.

Dlouhodobá péče o seniory

Podporujeme zařízení pečující o seniory v oblastech zdravotně-sociálního charakteru

Zjistit více   ›

Pomoc při pohromách a podpora v tíživé situaci

Pomáháme zaměstnancům KB, které stihla neočekávaná událost.

Hlavním posláním Nadace Jistota je pomáhat
v konkrétních projektech a podporovat aktivity v oblastech rozvoje občanské společnosti,
zdravotně sociálního charakteru, vzdělávání a začleňování jedinců do společnosti.

Skupina KB podporuje aktivní stárnutí

Fond Skupiny KB byl již tradičně zaměřen na podporu kvality života seniorů, zejména na komplexní podporu pozitivního aktivního stárnutí a mezigeneračního soužití. Finanční prostředky do fondu věnovaly dceřiné a sesterské společnosti Komerční banky. Na spolupráci se podílejí Komerční pojišťovna, Penzijní společnost, Modrá pyramida, SG Equipment Finance, ESSOX, Factoring KB a ALD Automotive. Celkem jsme podpořili 8 organizací za 1 177 074 Kč.

číst celé

Třetí kolo Otevřeného fondu je zaměřené na hospicovou a paliativní péči

Již III. letošní kolo Otevřeného fondu je zaměřené na zlepšení podmínek péče o pacienty umístěných v lůžkových hospicích a podporu mobilní domácí hospicové péče. Zejména se jedná o péči o nevyléčitelně nemocné a umírající v jejich přirozeném prostředí a podporu jejich blízkých. Dále pak aktivity, které směřují ke zlepšení péče o umírající a zlepšování kvality života lidí s nevyléčitelnou nemocí.

číst celé

Mapa projektů

Nadace Komerční banky Jistota podporuje například hospicy, domovy seniorů, tělesně i mentálně postižené, občany postižené katastrofami a další.

Více informací   ›

Nadace Jistota garantuje účelné a efektivní využití vložených příspěvků pro potřeby jednotlivých projektů.

Ing. Sylva Floríková